Personlige Fotocovers

Vi tilbyder en bred vifte af fotokasser til at personliggøre og beskytte dine telefoner og tablets. De er lavet af letvægts og ridsefast plast af høj kvalitet med udskæringer til lydstyrkekontrol og kamera.

Du kan i øjeblikket oprette dine egne telefonomslag til:

• iPhone: 5 / 5S / SE / 5C, 6 / 6S / 6 +, 7/7 +, 8/8 +, X / XS, XR og XS Max
• Samsung Galaxy: S3, S4, S5, S6, S7, S9, S9 + og Note 9.

De leveres med en blank finish, men en mat finish kan tilføjes til en mindre ekstra omkostning for alle telefonmodeller.

Vi tilbyder også personlige fotodæksler til din iPad, iPad 2 og iPad Mini.

Du kan vælge at udskrive et eller flere fotos efter eget valg på dit omslag og vælge fra en bred vifte af baggrundsfarver og layout. Bemærk, at dine fotos også udskrives helt ned i siderne.

En hård fotokasse fås også til iPhone 6 / 6S, 6 + / 6S +, 5 / 5S og 4 / 4S og Samsung Galaxy 6.

Hvad er forskellen mellem Standard beskyttelse og Ekstra beskyttelse?
Vores hårde taske giver din telefon ekstra beskyttelse, da den inkluderer en gummiindsats, der er placeret mellem din telefon og den personlige sag. Du kan læse mere om vores iPhone-hårde sager her.

BEMÆRK: Samsung Galaxy S7 og S6 covers er ikke kompatible med S7 eller S6 Edge Modeller, og Samsung Galaxy II er ikke kompatibel med Model I9100P.