Personlige fotomagneter detaljer

Vi tilbyder fire forskellige typer magneter: Kvadratiske Magneter, Rektangulære Magneter, Indrammet Magnetisk Collage og Magnetiske Fotostrimler. Begge holder sig til enhver metaloverflade og kan placeres på dit køleskab.

Kvadratiske Magneter trykkes på et blødt magnetisk ark som et sæt af ni let adskillelige magneter i 2 forskellige størrelser: 5 x 5 cm eller 7,5 x 7,5 cm (pr. Magnet). Du kan holde dem sammen eller separat. For mere information klik her.
*For at adskille magneterne skal du forsigtigt bøje magnetarket på dets forudskårne linjer mellem magneterne og derefter dele magneterne.

Rektangelmagneter findes i to størrelser:  9 x 13 cm and 10 x 15 cm.

Frame Magnet Collage er et sæt på ni (adskillelige) 5 x 5 cm magneter trykt på et blødt magnetisk ark, monteret og indrammet af en magnetisk ramme. Magneterne kan let udskiftes, så du kan oprette så mange af dem, som du vil. For mere information klik her.

Magnetiske Fotostrimler har samme egenskaber og oprettelsesproces som fotoboksstrimler