Personlige Fotokrus detaljer

Vi tilbyder en bred vifte af fotokrus, som du finder her.

Du kan oprette keramiske fotokrus ved hjælp af dine egne fotos, tekst og tilgængelige temaer. Inden for rækkevidden af ​​de keramiske krus kan du finde:
• Fotokrus med farve
• Hjertekrus
• Magisk Fotokrus - som afslører billedet, efter at en varm drink er hældt i det.

Du kan også oprette et Enkelt Fotokrus i Porcelæn for et mere elegant udseende. Det er lidt højere og slankere end vores keramiske krus.

Vores emaljefotokrus er lavet af nikkelfrit metal og er perfekt til at dekorere dit hjem såvel som til en kop kaffe eller te.

Alle vores krus kan indeholde den samme mængde væske, som er 285 ml.

Er dine krus opvaskemaskine og mikrobølgeovn sikre?
Vores keramiske og porcelæns krus er både opvaskemaskine og mikrobølgeovn, bortset fra guld og sølv krus farvet inde.
Vores Magisk Fotokrus er mikrobølgesikkert, men brug opvaskemaskinen til rengøring af opvaskemaskinen. Hvis det er muligt, vil vi anbefale, at du bruger en Eco-cyklus til alle krus for at forlænge deres levetid.

Vores emaljefotokrus kan kun håndvaskes og er ikke mikrobølgesikkert.