Hvordan kan jeg omdøbe min kreation?

Oprettelser lavet i den nye editor:

Kreationer lavet i ny editor:

1) På din computer:

I editoren over din oprettelse er der et tekstfelt, hvor du kan skrive navnet eller ændre det, hvis du vil. Efter at have navngivet / omdøbt din oprettelse, skal du klikke på "gem" -ikonet i højre side.

2) På din mobile enhed:

• Klik på menyn (tre vandrette linjer) längst upp till vänster

• Indtast det nye navn i tekstfeltet, og klik på ikonet "gem" (ved siden af ikonet "person")

* I øjeblikket er det ikke muligt at omdøbe din oprettelse fra "Min konto> Mine kreationer". Når du dog omdøber din oprettelse fra studiet, gemmes det nye navn på din konto. Du finder din kreation i "Mine kreationer", som du kan få adgang direkte fra studiet ved at klikke på "Mine kreationer" -linket.

Kreationer lavet i det gamle studie:
Du kan stadig omdøbe din kreation i det gamle studie fra "Min konto> Mine kreationer". Denne mulighed er stadig tilgængelig under din kreation: