Kan jeg ændre størrelsen på min kalender?

Det er desværre ikke muligt at ændre formatet på kalenderen, efter at den er oprettet.

Hvis du vil ændre størrelsen på din kalender eller vælge en anden, skal du vælge den kalender, du ønsker her, og derefter klikke på "Opret nu".

Du bliver nødt til at redigere din kalender igen fra bunden, men alle uploadede fotos gemmes på din konto og kan let indsættes i den nye kalender.