Hvorfor kan jeg ikke finde layouts, der genereres af let oprettelse eller knappen shuffle layouts i layouts fan?

Når du bruger Easy Create, eller når du bruger Skift Layouts-knappen i vores Editor, genererer vi unikke layout baseret på de fotos, du har valgt til dine sider.

Dette tager højde for fotografiens dimensioner samt hvordan man bedst kan beskære dine fotos. Dette betyder, at de vil være anderledes end de standardlayoutskabeloner, du finder på fanen Layout.

Hvis du vil replikere et af disse unikke layout, skal du trække det samme antal billeder til den side, du vil redigere, og klikke på bland for at generere lignende layout.