Kan jeg genbruge mine gemte begivenheder?

Dine personlige begivenheder bliver gemt og kan overføres til andre kalendere med mulighed for begivenheder, så som: A4 & A3 Enkel Vægkalender, Bordkalender, A5 Lille Fotokalender Landskab eller Portræt, Dobbelt Vægkalender og Familiekalender.

• Når du er logget ind og du starter en ny kalender, vil dine tidligere anvendte begivenheder blive importeret automatisk efter at klikke på “Indlæs gemte begivenheder”. Det kan faktisk være muligt at “Importere” beskeden automatisk dukker op allerede fra start.

• Vælg de begivenheder, du vil bruge i din aktuelle kalender. Du kan altid gennemse og opdaterede dine personlige begivenheder.

• Hvis du er logget ud, klikker du på “Indlæs gemte begivenheder” i begivenhedspanelet. Du vil blive bedt om at logge ind, og begivenhederne vil blive tilføjet automatisk. Du kan altid re-aktivere import af dine begivenheder ved at trykke på knappen igen mens du er logget ind.

*Venligst bemærk: Du kan også importere gemte begivenheder fra de kalendere, der er oprettet i det gamle studie.