Hvad er Fotodager, og hvordan fungerer det ?

For at gøre din kalender eller dagbog mere personligt, kan du bruve (mod et mindre gebyr) vores Photodays (Fotodager) funktion til at highlighte vigtige dage i løbet af året. Denne funktion giver dig mulighed for at tilføje dine egne billeder og tekst på datoerne i måneden i din kalender eller dagbog.

1) For at tilføje billeder til en specifik dato:

- Klik på datoen in din kalender/dagbog
- Klik på billedet du vil tilføje (du kan se det i fotoåbningen)
- Klik på “Udført"

Hvis du vil fjerne dit billede, klik på "Fjern foto" (i fanen "Fotodage" i menuen til venstre).

2) For at tilføje tekst til en specifik dato:

- Klik på datoen i din kalender/dagbog
- Fremhæv “Tilføj begivenhed” in din kalender/dagbog (det skal være en pink ramme)
- Vælg “Rediger begivenhed” til venstre (se billedet for neden)
- Indsæt text i tekstboksen neden under
- Klik på “Udført"

3) For at fjerne begivenheder:

- Klik på datoen med en begivenhed i din kalender/dagbog
- Fremhæv begivenheden i din kalender/dagbog (det skal være en pink ramme)
- Vælg “Rediger begivenhed” til venstre (se billedet for neden)
- Klik på “Slet begivenhed”
- Klik på “Udført"

1 ud af 1 fandt dette nyttigt