Spørgsmål om kreationer lavet i det gamle studie

1) Hvorfor skifter Photobox fra et studie til et andet, der er mindre funktionelt?
Flash Player-softwaren, som vores gamle oprettelsesstudie kører på, understøttes ikke længere af Adobe fra december 2020. Dette påvirker alle browsere på alle operativsystemer, mens nogle virksomheder, såsom Google og Microsoft, går så langt som til helt at fjerne flash-support. Derfor skabte vi et nyt studie (en ny editor), hvor du endnu lettere kan skabe dine personlige produkter og afprøve vores nye funktioner (for eksempel: Photobox Easy create, blanding af layouts osv.) Vi arbejder konstant på at forbedre den, så du kan fortsætte med at nyde din skabelsesoplevelse.

2) Jeg har lavet fotobøger i det gamle studie i lang tid, hvad vil der ske med mine gamle fotobogskreationer?
Hvis du har færdiggjort dine fotobogskreationer i det gamle studie, kan du når som helst bestille dem fra siden "Mine kreationer".

3) Kan jeg overføre mine gamle kreationer til den nye editor, så jeg kan redigere og omorganisere dem yderligere? Kan jeg overføre mine kreationer som PDF, så jeg kan beholde dem?
Desværre er det ikke muligt på dette tidspunkt at overføre dine gamle kreationer fra et studie til et andet, og de overføres ikke automatisk. Derfor vil alle dine ikke afsluttede kreationer gå tabt efter udgangen af december 2020. Det er heller ikke muligt at overføre din kreation i PDF-versionen.

4) Jeg har lavet forudindstillede temaer og formater til mine fotobøger, som jeg genbruger. Hvornår bliver funktionerne fra det gamle studie tilgængelige i den nye editor, så du kan udføre det samme?
Vi arbejder konstant på at forbedre den nye editors muligheder og tilføje flere funktioner. Det er vores mål at give dig alle de værktøjer og redigeringsoplevelser, som du forventer, så du kan fortsætte med at skabe de samme produkter år efter år.

5) Hvilke produkter kan jeg skabe i den nye editor?
I det nye studie er det muligt at lave alle bøger (undtagen Små og store øjeblikke, Cirkel fotobog og Min første fotobog), størstedelen af kalendere og dagbøger. Kalendrene og dagbøgerne er også tilgængelige på mobilen.

6) Hvorfor kan jeg ikke redigere eller bestille mine kalender-kreationer lavet i det gamle studie fra "Min konto> Mine kreationer"?
Vi beklager meget, at du ikke længere kan redigere eller bestille nogle af dine kalendere lavet i det gamle studie!

Dette skyldes, at vi for nylig har foretaget forbedringer af de fysiske egenskaber ved nogle af vores kalendere (for eksempel ved at justere deres originale størrelse til mere nøjagtige A4- eller A3-dimensioner). På grund af denne ændring kan vores fabrikker nu ikke længere producere kalendere med de gamle specifikationer, og desværre måtte vi stoppe dem fra det gamle studie.

De berørte kalendere er:
- A4 og A3 Personaliserede Vægkalendere
- Slank fotokalender
- Kvadratisk Fotokalender
- A3 Dobbeltsidet Kalender
- A3 Plakat Kalender

Hvis du er i gang med en oprettelse, der nu vises som "afbrudt", eller du vil omarrangere eller ændre en gammel kalender, anbefaler vi, at du opretter en ny ved hjælp af vores nye redigeringstudie (editor). Vi har for nylig tilføjet en "brugerdefineret begivenhed" -mulighed i editoren, så du kan genbruge dine gemte personlige begivenheder (selv fra kalendere, der er lavet i det gamle studie) i nye kalendere. For mere information om "Sådan tilføjes begivenheder?", Klik her.

* Hvis du købte kreditter for at oprette en kalender senere, kan du indløse den i den nye version af kalenderen.

7) Jeg kæmper for at forstå, hvordan den nye editor fungerer, har I nogen vejledende videoer, der viser, hvordan den fungerer?
Vi har i øjeblikket ingen vejledningsvideoer om den nye editor, men vi har en række ofte stillede spørgsmål tilgængelige på vores hjælpeportal for at forklare, hvordan den nye editor fungerer.