Kan jeg færdiggøre mit fotoprodukt senere?

Du behøver ikke at færdiggøre dit produkt med det samme: Du kan altid klikke på den grønne "Gem" knap, mens du skaber dit produkt for at få dit arbejde gemt på din PhotoBox konto. 

Hvis du vil finde et produkt, du oprettede tidligere, skal du gå til "Min konto" når du har logget ind og derefter "Mine fotoprodukter". Nu skal du blot klikke på "Rediger" under produktet for at åbne det og foretage de ønskede ændringer.

0 ud af 0 fandt dette nyttigt
# [EMAIL OS](/hc/da/requests/new) Vores kundeservice er klar til at hjælp dig med alle dine spørgsmål! # [CHAT MED OS](#) Åbningstider
Mandag - Fredag 9 - 13 og 14:30 - 17
# PHOTOBOX KUNDESERVICE Fandt du ikke hvad du søgte efter? Vi hjælper dig gerne via live chat eller e -mail!