Tips til forbedring af printe resultatet

Det er vigtigt for os at du er tilfreds med dine printede billeder, så for at sikre, at du opnår den forventede kvalitet og farve udtryk, anbefaler vi at du følger nedenstående råd:

Billedopløsning:
Tjek venligst vores opløsnings guide for at sikre at dit billede ikke vil se sløret eller pixeleret ud når det printes. Selvom billedet ser godt nok ud på en computer skærm, kan det komme til at se mere sløret ud når det bliver printet i den størrelse du har valgt, hvis opløsningen er for lav. Når du skaber dit produkt og ligger det i din kurv vil kvalitetsindikatorer også være synlige for at hjælpe dig med at tjekke, om billedet passer til det valgte produkt.

Redigerede billeder:
Du kan redigere dine billeder, før du overføre dem til din Photobox konto ved at benytte programmer som Pixlr, BeFunky eller Adobe PhotoShop. Sørg venligst for at du gemmer dine billeder som følger, efter du har redigeret dem via. et redigeringsprogram, for at undgå det printede resultat afviger fra dit digitale billede:
- Farverummet er i sRGB formatet
- 8-bit farvedybde
- Billedet er gemt i standard JPEG format

For at opnå det bedste resultat når du overføre et redigeret billede anbefaler vi også at du deaktiverer billedforbedring under dine konto indstillinger og du kan vælge dette ved "Min konto" - "Mine indstillinger" - "Præferencer for bestilling". Vores billedforbedrings program kan hjælpe med at øge lysstyrken for mærke billeder og tilføje mere kontrast, men hvis billedet er blevet redigeret på forhånd kan denne indstilling komprimere billedet.

Kalibrere din skærm:
Vi anbefaler, at du kalibrerer din skærm på din computer for at sikre, at farvegengivelsen er som forventet når billedet printes. Vores printere understøtter sRGB-farveprofilen, og vi kan tilbyde dig et gratis kalibrerings print eller ICC-printerprofiler så du kan tjekke din computerskærm, før du bestiller. Du skal blot klikke her for at læse mere om dette.