Hvordan kan jeg tilføje tekst til min oprettelse i den nye editor?

For at tilføje tekst til din oprettelse skal du klikke på ikonet "Tilføj tekst" fra indstillingspanelet, der er placeret midt på siden. Et nyt pop-up-vindue vises med mulighed for at skrive din tekst med den valgte font, størrelse, justering og tekstfarve.

Du vil være i stand til at placere det hvor som helst, du ønsker i din oprettelse, og du har mulighed for at redigere det, når du klikker på det.

Hvis du laver en fejl, kan du gå tilbage ved at klikke på knappen "Fortryd" eller bruge "Gendan" knappen, hvis du ønsker det.