Kan jeg få en faktura på min bestilling?

Du kan finde en faktura for din ordre i "Min ordrehistorik", hvor du kan vælge "klik for faktura".

Her vil du se en opdeling af din ordre inklusive moms. Fakturaen kan også udskrives ved at klikke på "Udskriv faktura nu" nederst på siden.

0 ud af 0 fandt dette nyttigt
# [EMAIL OS](/hc/da/requests/new) Vores kundeservice er klar til at hjælp dig med alle dine spørgsmål! # [CHAT MED OS](#) Åbningstider
Mandag - Fredag 9 - 13 og 14:30 - 17
# PHOTOBOX KUNDESERVICE Fandt du ikke hvad du søgte efter? Vi hjælper dig gerne via live chat eller e -mail!