Et produkt fra min bestilling mangler eller er forkert. Hvad skal jeg gøre?

Vi er ked af at høre, at du endnu ikke har modtaget alle dine personlige produkter.

Hvis en vare mangler fra din pakke, beder vi dig om at tjekke din ordrebekræftelses e-mail, da varerne kunne være blevet afsendt separat. Hvis dette ikke var tilfældet, bedes du kontakte vores kundeserviceteam, så vi kan tjekke din bestilling for dig.

Hvis du har modtaget den forkerte vare, bedes du kontakte os, så vi kan undersøge dette for dig. Når du kontakter os, bedes du give os dit bestillingsnummer og detaljer om, hvad der mangler eller er forkert, så vi kan hjælpe dig så hurtigt som muligt.