Hvordan kan jeg spore min bestilling?

Når du bestiller, kan du vælge hvilken leveringsmetode du ønsker. Hvis du vælger DHL Express vil du være i stand til at spore din bestilling.
 
For at spore din ordre skal du tjekke sporingsnummeret i afsendelsesbekræftelses e-mailen eller under "Min bestilling". Du kan bruge nummeret til at spore din bestilling på vores leveringspartners hjemmeside.
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
# [EMAIL OS](/hc/da/requests/new) Vores kundeservice er klar til at hjælp dig med alle dine spørgsmål! # [CHAT MED OS](#) Åbningstider
Mandag - Fredag 9 - 13 og 14:30 - 17
# PHOTOBOX KUNDESERVICE Fandt du ikke hvad du søgte efter? Vi hjælper dig gerne via live chat eller e -mail!