Hvad er leveringskostnaden ?

Vores leveringsomkostninger inkluderer emballage, håndtering og forsendelse til din adresse. For mere information om omkostningerne, klik her.

Hvis du har en ordre med forskellige personaliserede produkter, sendes de i separate pakker. Dette er for at kunne tilbyde dig en hurtigere leveringstid for dine varer, da de kan have forskellige produktionstider.

Dine produkter vil også være bedre beskyttet under transport, da de sendes i emballage tilpasset deres størrelse og vægt.

Dette betyder, at der muligvis vil være en stigning i din kurvs samlede leveringsgebyr, når du bestiller flere produkter. Når du tilføjer dine produkter til din kurv, ændres leveringsgebyret for hele din kurv i overensstemmelse hermed.