Betalingsmetoder

i tilbyder følgende betalingsmetoder: VisaDankort, Visakort og MasterCard

Betaler du med kreditkort, vil beløbet for din bestilling blive reserveret på dit kort og trukket fra din konto, når betalingen gennemføres efter nogle dage.

Ved bestilling skal du angive det 16-cifrede kreditkortnummer, kortets udløbsdato og kortets tre sikkerhedscifre, som står på kortets bagside i signaturfeltet.

Paypal:

• Hvis du i forvejen har en PayPal-konto:
Når du har valgt PayPal som betalingsmetode ved bestilling, bliver du opkoplet til en forbindelse til din PayPal-konto. Efter betaling dirigeres du automatisk tilbage til vores side.

*Vigtigt: Sørg for at du har nok kredit på din PayPal-konto for at betale din bestilling, før du går til betaling.

• Hvis du ikke har en PayPal-konto endnu:
Hvis du ikke vil udlevere dine kortoplysninger, når du handler på nettet, har du mulighed for at betale på en sikker måde med PayPal. For at bruge PayPal, skal du åbne en konto (gratis) på PayPals hjemmeside. Derefter skal du kun angive din e-mailadresse og adgangskode, når du bestiller hos os.

PayPal er gebyrfrit både at oprette og benytte, og du kan læse mere samt oprette din konto hos PayPal her

Bemærk: Visse kortudstedere opkræver muligvis ekstra grænseoverskridende gebyrer, hvis betalingen ikke blev behandlet indenlandsk (i landets valuta). Dette kan forekomme, når du køber fra oversøiske lande (for eksempel fra Australien eller New Zealand) eller som et resultat af Brexit. Hvis der er opkrævet sådanne gebyrer, bedes du kontakte vores kundeservice, der gerne behandler en refusion. Brug et andet kort, når du køber næste gang.