Automatisk sletning af billeder på inaktive kontoer

Hvis du har en konto hos os, hvor der ikke har været nogen aktivitet i et stykke tid, vil du modtage besked fra os om at dine overførte billeder vil blive fjernet, hvis du ikke logger ind på din konto. Dette er i overensstemmelse med vores vilkår og betingelser, og du kan finde flere oplysninger om dette i vores Almindelige betingelser.
 
For at beholde dine billeder på din konto skal du blot logge ind på din konto med dine loginoplysninger inden for den dato, der er angivet i den email, vi sendte til dig. Dit PhotoBox brugernavn er den e-mail, vi sendte meddelelsen til.
 
Har du glemt din adgangskode?
 
Hvis du har glemt din adgangskode, kan du klikke her for at lave en ny. Bemærk venligst, at det kan tage et par timer for denne e-mail at nå til dig.
 
Ønsker du at gemme dine billeder på din computer?
 
Dine overførte billeder kan findes under 'Mine billeder' når du har logget ind.
 
Du kan gemme dem på din computer ved at åbne dit album og vælge et af dine billeder. Når du har klikket på det billede du ønsker at downloade, vil du se billedet i en større version, og klikker du på det igen vil den originale fil åbne i et nyt vindue. Højreklik på billedet for at gemme filen på din computer.
 
Husk venligst at hvis du ikke logger ind på din konto inden for datoen angivet i vores e-mail til dig, vil vi slette dine billeder fra din konto, men din Photobox konto vil naturligvis forblive aktiv.
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
# [EMAIL OS](/hc/da/requests/new) Vores kundeservice er klar til at hjælp dig med alle dine spørgsmål! # [CHAT MED OS](#) Åbningstider
Mandag - Fredag 9 - 13 og 14:30 - 17
# PHOTOBOX KUNDESERVICE Fandt du ikke hvad du søgte efter? Vi hjælper dig gerne via live chat eller e -mail!