Hvordan sletter jeg billeder fra mine fotoalbumer og midlertidig album?

For at slette fotos, som du har uploadet til din konto, skal du logge ind på din konto og gå til "Mine album". Følg derefter disse instruktioner:

• Klik på det album, som du vil slette fotos fra, for at se alle dine uploadede fotos.
• Vælg de fotos, du vil slette, ved at markere afkrydsningsfeltet under dem.
• Vælg "Slet" i rullemenuen øverst på siden.
• Klik på "Gå" for at bekræfte, at du vil slette de valgte fotos fra din konto. * Bemærk, at det ikke er muligt at fortryde denne handling.

Hvis du i stedet ønsker at slette hele albummet, skal du blot klikke på "Slet" under dit album på siden "Mine album".

Vil du slette "Dit midlertidige album"?
Det er ikke muligt at fjerne dette album fra din konto, men du kan tømme albummet ved at slette alle fotos i det. For at gøre dette skal du klikke på albummet og derefter vælge "Hele albumet" og "Slet" i rullelisterne øverst på siden. Klik på "gå" for at bekræfte sletningen af ​​alle fotos i albummet.

0 ud af 0 fandt dette nyttigt
# [EMAIL OS](/hc/da/requests/new) Vores kundeservice er klar til at hjælp dig med alle dine spørgsmål! # [CHAT MED OS](#) Åbningstider
Mandag - Fredag 9 - 13 og 14:30 - 17
# PHOTOBOX KUNDESERVICE Fandt du ikke hvad du søgte efter? Vi hjælper dig gerne via live chat eller e -mail!