Hvordan skaber jeg et kort?

Du kan indsætte dine fotos i de tomme rammer, der siger "Tilføj billede", eller blot vælge og trække et foto fra et af dine album til venstre og placere det hvor som helst på dit kort. Rediger derefter formen og størrelsen på billedet, hvis det er nødvendigt, ved at trække i hjørnerne.

Når du opretter dit kort, skal du sørge for at redigere alle sider af det. Kortene har tekst inde, som tilføjes som standard for at vise dig, hvor du kan indsætte din egen personlige tekst. Denne standardtekst kan også slettes, hvis du foretrækker at lade rummet være tomt, så du kan skrive din egen tekst manuelt, hvis du ønsker det.