Kan jeg ændere størrelsen af mine Fotolærred?

Desværre er det ikke muligt at ændre størrelsen på dit lærred, når du først er i skabelsesstudiet.

Hvis du vil vælge en anden lærredstørrelse, skal du starte oprettelsesprocessen fra starten.

0 ud af 0 fandt dette nyttigt
# [EMAIL OS](/hc/da/requests/new) Vores kundeservice er klar til at hjælp dig med alle dine spørgsmål! # [CHAT MED OS](#) Åbningstider
Mandag - Fredag 9 - 13 og 14:30 - 17
# PHOTOBOX KUNDESERVICE Fandt du ikke hvad du søgte efter? Vi hjælper dig gerne via live chat eller e -mail!