Kan jeg forbinde min Facebook and Photobox konto?

Du kan tilslutte din Facebook konto til din Photobox konto via. "Mine indstillinger", ved at klikke "Log ind" ved "Facebook Log ind". Dette vil gøre det muligt for dig at logge ind på din Photobox konto med de samme log ind oplysninger som du bruger til at logge ind på Facebook.

For at dele dine Photobox billeder på Facebook, vil du dog blive nødt til at dele dit album. Du kan læse mere omkring dette her.

Du kan også vælge at overføre dine Facebook billeder til din Photobox konto ved at klikke "Overfør" i det øverste højre hjørne på vores forside.