Flytte dine billeder fra "Mit midlertidige album" til en ny eller eksisterende mappe

Dine billeder vil være tilgængelige i dit midlertidige album I op til 30 dage fra datoen de blev overført. Derefter vil billederne automatisk blive slettet.

For at flytte dine billeder fra "Mit midlertidige album" til en ny eller eksisterende mappe, skal du blot klikke på dit navn øverst på siden og gå til "Mine billeder".

Følg derefter disse trin:

1) Åben albumet "Mit Midlertidigt album".
2) Vælg "Flyt til et andet album" i drop-down menuen og klik på "Godkend".
3) Vælg et album fra listen eller opret et nyt ved at klikke på "Nyt album".
4) Klik på "Gem" for at gemme dit valg.